Uw administratie uitbesteden aan Kramer Administratie Support

Wilt u liever uw tijd niet spenderen aan uw administratie, maar aan uw corebusiness? Dan kunt u uw administratie uitbesteden aan Kramer Administratie Support (KAS). Graag stel ik mijzelf aan u voor. Over Kramer Administratie Support

Ik ben Fred Kramer, geboren in 1965. Nadat ik ruim zestien jaar als relatiebeheerder bij enkele accountantskantoren heb gewerkt, ben ik per 1 maart 2016 gestart met mijn eigen administratiekantoor. Op deze wijze kan ik mijn werkzaamheden voor mijn cliënten blijven uitvoeren, maar dan volgens mijn eigen principes en ideeën.

De administratie uitbesteden op basis van betrokkenheid

Met mijn administratiekantoor kan ik mij volledig richten op de wensen en de financiële gegevens van de ondernemer. In persoonlijke gesprekken denk ik mee met de ondernemer bij bedrijfsbeslissingen op financieel en fiscaal gebied. Via de samenwerking met C&B Adviseurs kan ik u de meest uitgebreide advisering op allerlei aspecten leveren.

Betrokkenheid bij de ondernemer, ‘ontzorgen’ van de ondernemer en service verlenen zijn voor mij de belangrijkste kernwaarden. Wilt u ook uw administratie uitbesteden, zodat u zich volledig op uw eigen werkzaamheden kunt richten? Neem dan contact op met ons administratiekantoor. Ook voor vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.