Uw financiële administratie uitbesteden

Als ondernemer werkt u waarschijnlijk hard aan de groei van uw bedrijf. Mogelijk heeft u dan te weinig tijd voor uw eigen financiële administratie. Herkent u dat? U kunt dan uw financiële administratie beter uitbesteden. Wij van KAS staan ter beschikking om periodiek uw financiële administratie uit te voeren. Daarnaast kunnen wij uw financiële administratie controleren en corrigeren, of begeleiden bij het opzetten van een goede administratie.

Waarom moet u uw financiële administratie bijhouden?

Met een goed geordende financiële administratie beschikt u over een goed overzicht van uw omzet, kosten, inkomsten en uitgaven. Hiermee kunt u uw onderneming sturen, vergelijkingen maken met vorige jaren en acties ondernemen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Bovendien bent u wettelijk verplicht om een correcte financiële administratie bij te houden. Deze dient als uitgangspunt voor het opstellen van de jaarrekening en het bepalen van de financiële en fiscale positie.

Kom naar KAS voor uw financiële administratie

Als ondernemer wilt u zich liever richten op het ondernemen dan op de financiële administratie. Echter, een goede financiële administratie is wel essentieel om uw onderneming aan te sturen. Wij kunnen u hiermee helpen. Ook bij u op locatie. Wilt u liever zelf uw administratie uitvoeren, maar wel de controle en correcties door ons laten doen? Ook dat is een prima oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Bel naar 06 – 244 77 991 of stuur een e-mail naar info@krameradministratiesupport.nl.