Jaarrekening opstellen

Heeft u een bedrijf met de rechtsvorm van een besloten vennootschap (bv), een naamloze vennootshap (nv), een coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij? Dan bent u verplicht om uw jaarcijfers te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wilt u dit goed regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op basis van de financiële administratie voor u de jaarrekening opstellen.

Opstellen en bespreken van de jaarrekening

Wij stellen voor zowel kleine als grotere bedrijven de jaarrekening op. Voor diverse bedrijven is een balans met toelichting voldoende. Voor andere bedrijven is een uitgebreide jaarrekening verplicht. Wanneer wij jaarrekeningen opstellen, voldoen deze vanzelfsprekend aan de wet- en regelgeving, maar ook aan de eisen die bijvoorbeeld financiële partijen eraan stellen.

Verder vinden wij het belangrijk om persoonlijk met u de jaarrekening door te nemen. De jaarrekening geeft u namelijk inzicht in de ontwikkelingen binnen de organisatie. Zo kunt u tijdig bijsturen.

Jaarrekening bekijken

Heeft u zelf uw balans met winst- & verliesrekening opgesteld, maar wilt u toch dat iemand nog even meekijkt? Ook dat kan. Door samen over de opgestelde jaarcijfers te praten, kunt u soms tot andere, nog betere, inzichten komen. Zo kan de financiële administratie het volgend jaar nog slimmer en voordeliger worden ingedeeld. Maak een afspraak.

Jaarrekening opstellen? Ga voor KAS

Wilt u de jaarrekening door ons laten opstellen? Wij doen dat graag voor u. Bovendien kunnen wij de jaarcijfers ook laten controleren door het accountantskantoor waarmee wij samenwerken. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare aanpak en resultaat. Heeft u vragen over het laten opstellen van de jaarrekening of wilt u graag een afspraak? Bel dan naar 06 – 244 77 991 of stuur een e-mail naar info@krameradministratiesupport.nl.